Skip to content

Modesta BC-06 Heat Resistant Hard Glass Coating 

Modesta BC-06 er en felgforsegling som er et resultat av avansert teknologi kombinert med håndverkskunst. Denne spesielle coatingen består av en tynn silikafilm laget av perhydropolysilazan, en forbindelse som er kjent for sin ekstreme motstand mot ytre påvirkninger.
Denne unike sammensetningen gir en imponerende motstandsdyktighet mot elementer som glovarmt bremsestøv, veisalt, olje, fett, vannflekker og flyverust.

Det som virkelig skiller Modesta BC-06 fra andre lignende produkter, er dens tette og unike krystallstruktur. Denne strukturen skaper en solid og slitesterk beskyttelse som varer i lang tid, selv under tøffe forhold. I tillegg til å beskytte mot skitt og vannmerker, bidrar denne strukturen også til å gjøre hjulene enklere å rengjøre og opprettholde, noe som resulterer i mindre hyppig behov for vask.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved Modesta BC-06 er dens ekstreme varmebestandighet. Med en toleranse for temperaturer opp til utrolige 1 300 °C, beskytter denne forseglingen mot skader forårsaket av varmt bremsestøv, perfekt for felger, calipere eller eksos deler.

Holdbarheten til Modesta BC-06 er også bemerkelsesverdig. Med en forventet levetid på 3-4 år, gir denne forseglingen en langvarig beskyttelse som gir deg ro i sjelen når det gjelder vedlikehold av hjulene dine. Og det beste av alt? Etter at forseglingen er påført, krever den minimalt med vedlikehold og ingen re-behandling, noe som gjør det til et enkelt og praktisk valg for alle.

Holdbarhet: 3-4 år
Lagtykkelse: 3-5 μm

  Send oss forespørsel

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Legg ved bilde:
  Filtype: PNG - JPG - JPEG - PDF (Max 8mb og 3 stk)

  Jeg samtykker i henhold til personvern og min informasjon blir lagret. Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top