Skip to content

Hva er Modesta?
Modesta Coating er et høyst unikt klart hardt glasslag for billakk med en holdbarhet på opptil 10 år!

Modesta Coating beskytter kjøretøyets lakk mot alle typer skader, inkludert oksidasjon, saft, vannmerker, salter, syrer og til og med permanent blekk og lakk. Dens sterke vannavstøtende egenskaper fremmer også de selvrensende effektene som gir lengre varig dybde og glans og enkel vedlikehold.

Det avanserte vannavstøtende glassbelegget kan til og med påføres de mest avanserte og sofistikerte lakksystemene, som Nissan Scratch Shield, Lexus’ selvrestaurerende belegg og Mercedes-Benz Keramikklakk.

Hva er fordelene med Modesta?
Produktene fra Modesta-serien skaper et hardt, glasslignende lag på klarlakken på kjøretøyet ditt. Dette tykke laget er sammensatt av høykvalitets silisium produsert ved en spesiell kjemisk reaksjon på påføringstidspunktet. Den fungerer som en ugjennomtrengelig barriere, og beskytter lakken mot alle negative påvirkninger av miljøet.

Uansett hvor hardt klarlakklaget på kjøretøyet ditt er – Modesta tilfører det litt hardhet, og laget som lages vil alltid være hardere enn finishen på kjøretøyet i seg selv. Takket være det tykke laget Modesta produserer på malingen, absorberer den også skader som normalt vil oppstå direkte på malingen. Dermed er lakken på kjøretøyet ditt beskyttet og vil beholde sin verdi lenger.

En betydelig del av beskyttelsen Modesta Glass Coatings gir, er resultatet av enestående selvrensende og vannadferdsegenskaper. Med Modesta Glass Coatings vil kjøretøyet holde seg renere lenger og vil være betydelig lettere å vaske ved behov.

Hvordan virker det?
Det flytende glassbelegget omslutter bilen din i et skjold av ekstremt slitesterk og hard glasslignende struktur. Etter herding med infrarøde lys blir den uorganiske væsken til en glasslignende 3D-struktur på og innenfor malingsoverflaten og blir en del av den.

Etter å ha fullført forberedelsesfasen, påfører vi primeren (P01-A), som vil hjelpe til med å binde glassbelegget til lakken og øke levetiden og gi et godteglans-utseende.

Etter at herdeperioden er over, påfører vi det valgte belegget basert på kundens mål.

  Send oss forespørsel

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:*

  Legg ved bilde:
  Filtype: PNG - JPG - JPEG - PDF (Max 8mb og 3 stk)

  Jeg samtykker i henhold til personvern og min informasjon blir lagret. Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top